Skip to content
over mij

Angelina Cluistra

Vintage lovers,

Mijn naam is Angelina en ik ben al jaren een enorme vintage fan.

Na mijn mode opleiding en diverse leuke banen in de fashion ben ik 14 jaar geleden gestart met Lovely vintage. Na het gelijktijdig runnen van een fashion bedrijf in nieuwe fashion ging mijn hart toch uit naar vintage en heb ik mij besloten daar op te richten.

Ik vind het mooi om te zien hoe gebruikte kleding en accessoires weer een nieuwe ronde krijgen. We hebben allemaal weleens een miskoop gedaan of je maat veranderd of je smaak. Hoe leuk is het dat die kleding gewoon nog verder gedragen wordt. Buiten dat dit ook goed is voor het milieu heeft het meer voordelen.

Er is een aanbod in een collectie die zeer leuk geprijsd is, een van mijn voornaamste redenen was ook om het zo betaalbaar mogelijk aan te bieden.

Ook kun je opsparen en met een pakket verzendkosten spreiden of zelfs besparen.

Dagelijks ben ik met de vintage bezig, het aankopen, combinaties maken en het posten op onze social media en de website.

Ik wil het ook graag persoonlijk houden, je mag altijd een bericht sturen om het een en ander na te vragen of zelfs combinaties te wisselen. Het shirt van de ene combi met de broek van een andere, veel is mogelijk.

Ook schrijf ik een blog over wat er achter de schermen gebeurd, en ook zal ik af en toe een leuk filmpje posten. Wij geven ook hele leuke fashion shows en hoe leuk is het om te zien.

Ook zal ik regelmatig foto’s posten in de slide show zodat je ook kunt zien hoe de kleding eruit ziet hoe het gedragen wordt.

Ik hoop dat jullie genieten van alle leuke combinaties op de website.

Groetjes Angelina

 

lovely vintage