Disclaimer

Deze website/shop bevat informatie over de aangeboden producten van Lovely Vintage en de geleverde diensten van Lovely Vintage.
Lovely Vintage behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website/shop.

Beperking aansprakelijkheid

Lovely Vintage besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Lovely Vintage is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze website/shop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Lovely Vintage een fout of onjuistheid in deze website/shop zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze website/shop, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Lovely Vintage. Zonder schriftelijke toestemming van Lovely Vintage is het niet toegestaan materiaal van deze website/shop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Lovely Vintage aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid.

Kvk- en BTW-nummer

Lovely Vintage is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 24389503 en BTW nummer NL001713203B75.