Skip to content

Agenda shows events

Agenda 2020

In verband met het corona virus zijn alle events gecanceld, zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn houden wij jullie op de hoogte.

modeshows & events

Modeshow op uw event

Wil jij ook een modeshow op jou event?
Neem gerust contact met ons op wij hebben een eigen showteam inclusief geluid. Ook kun je ons team boeken voor een show in winkelcentra of een eigen collectie. Alles is bespreekbaar. 

Onze collectie op een event

Organiseer je een event contact ons gerust wij staan graag op vele verschillende events met onze collectie. Al jaren doen wij dit met veel plezier. Altijd met een leuke aantrekkelijke aanbod. Desgewenst kunnen wij ook een modeshow verzorgen.

Onze collectie is wisselend en uniek elke kleding set met zorg bij elkaar gezocht. Onze prijzen zijn voor elke budget.

social media

Georgina is een blog gestart over alles wat ze leuk vindt om te delen. Ze heeft mij gevraagd over mijn ondernemerschap met Lovely vintage, de Dressed up collectie en de Lovelybooks en pareltjes.
Ik heb haar verteld over mijn passie voor vintage kleding en hoe graag ik hier mee bezig ben.
Om alles een goed beeld te geven hebben we een fotoshoot gedaan op een voor mij favoriete plek Bij Daan in Zoetermeer, je kunt daar heerlijk koffie drinken of lunchen. Alles is daar in pink met wit, net zoals grotendeels bij mij thuis. Ook is er een leuke flowerwall, de uitstraling die ik aan Lovely vintage wil geven en wat erg bij mij past. We zijn daar enorm leuk ontvangen en hebben er prachtige foto’s kunnen maken. Naast haar blog is Georgina ook fotografe. Ik ben zelf erg blij met het blog en de foto’s.

Bron: Georgina Lifestyle
Locatie fotoshoot: Bij Daan Zoetermeer #koffiebijdaan op instagram

Unboxing van Stefanie

Stefanie is een echte fashion fan en deelt op haar instragram de leukste aankopen en al haar dagelijkse outfits. Hoe leuk dat Stefanie ook een bestelling heeft gedaan bij Lovely vintage. Haar unboxing deelt ze op haar instagram en ook de outfits die ze heeft gekocht.

Neem een kijkje op haar instagram account #shoppenmetsteef

Play Video

modeshows & lovely vintage